greuter interieurs

Frits van Tol & Leny Persoon

In de jaren 70 studeerde Frits af aan de Koninklijke Academie richting Binnenhuisarchitectuur en ging hij werken bij Interieurarchitectenbureau Aardewerk.
Na enkele jaren vond Frits een nieuwe uitdaging bij Studio 40, waar hij zijn eigen visie ontwikkelde en een groot netwerk aan leuke contacten opbouwde.

Van 2000 tot april 2005 werkte Frits samen met Karel van 't Wout.
Uit de wisseling van werkplekken, de verrassend leuke oude en nieuwe contacten, ontstond de behoefte om zelfstandig verder te gaan.
Sinds april 2005 ontwerpen en adviseerden Frits en Leny vol enthousiasme in het pand aan de Willemstraat 23 onder de naam Greuter Interieurs.

Op 1 april 2016 zijn wij gestopt met de fysieke winkel en blijft Frits interieurarchitect werkzaam!


Persoonlijk contact en service staat bij ons centraal, de basis voor vertrouwen en een eindresultaat naar wens.

Firma H.Greuter

In de jaren vijftig besloot Han Greuter zijn passie voor design interieur vorm te geven in een onderneming. zo ontstond de firma Greuter Interieur in een klein pand aan de Herenstraat in Voorburg. Enkele jaren later kreeg Han daar versterking van zijn broer Herman.
Mede door de contacten van Han in de design wereld en zijn vele publicaties in de kranten, groeide de firma Greuter uit tot een begrip. voor bijzondere woonideeën moest je bij Greuter Interieur zijn.
Het pandje in de Herenstraat groeide al snel uit zijn voegen. Op zoek naar een nieuwe locatie, vonden de gebroeders Greuter het huidige pand aan de sfeervolle Willemstraat in wat nu Oud Rijswijk heet. De tekenkamer was gevestigd in de boerderij van Han.
In 1991 stopte Han met werken, maar bleef wel voeling houden met zijn passie: design. Herman en zijn vrouw Leny zetten de zaak voort en specialiseerden zich vooral in het topmerk Interlübke. In april 2005 deden zij de zaak over aan ons, Frits en Leny van Tol-Persoon
Op 1 april 2016 zijn wij gestopt met de fysieke winkel!