greuter interieurs

Jacco Maris

Detail Montone
Montone 7 light chandelier triangle
Montone 14 light chandelier triangle
Detail Montone
Montone 8 light chandelier oval
Montone 6 light chandelier oval
Montone alle afwerkingen op een rij
Montone 2 light wall lamp
Montone
Montone
Montone
Montone
Montone
De Montone collectie is zowel opvallend als sierlijk, met zijn doorlopende, draaiende vormen. De verschillende modellen zijn gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvrij staal (in diverse kleuren) en opaline glas. De constante draaiïngen van de Montone collectie zijn met de hand gevormd uit bandstaal. De lichtstroom uit de kern van de lamp wordt geleid naar de lichtbronnen en van daaruit gereflecteerd, waardoor een aantrekkelijk effect ontstaat.

De Montone collectie van Jacco Maris Design is verkrijgbaar als hanglamp, plafondlamp, wandlamp, staande lamp of tafellamp. Het licht komt van een hoog voltage halogeen lamp die dimbaar is.

Framed
Framed
Framed
Detail Framed
Framed
Framed is een verzameling van drie fundamentele, geometrische vormen - een cirkel, vierkant, lijn - dat heet worden uitgerold in een stalen profiel. De verlichting is verwerkt in het stalen frame. De lichte lijnen aangegeven door dit design, benadrukken het interieur op een unieke manier. Ze creëren een lichtspel tegen een muur of plafond.

Het robuuste stalen frame geeft de lamp een hoge gebruiksvriendelijkheid en onbegrensde mogelijkheden qua vorm en omvang.